Штампа

Наш студент у победничком тиму такмичења Symorg Startup Day 2016

vulic-1

У оквиру конференције SymOrg коју организује Факултет организационих наука из Београда, одржано је такмичење за стартапе StartUp Day 2016. Основни циљ такмичења је промоција предузетништва код младих у Србији.

Конференција је окупила представнике привреде, инвеститора, државе, научне заједнице и инкубатора. Такмичењу је претходила панел дискусија „Будућност предузетништва-синергија науке и праксе“. (http://www.fon.bg.ac.rs/2016/06/uspesno-odrzan-prvi-fon-ov-startup-day)

У финалном такмичењу учествовало је осам екипа чији су чланови изложили своје идеје и пословне моделе пред жиријем који су чинили представници Eurobank Srbije, SBB-a, Тelekoma Srbije, StartLabs Ventures-a, Coca-Cola Hellenic-a, ICT Hub-a, AmCham-a i FON-a.

vulic-2

Победник првог SYMORG StartUp Day 2016 је SEEZER тим, који је развио иновативну друштвену мрежу за симултано снимање видео записа предњом и задњом камером мобилног телефона, а као награду освојио је двонедељни боравак у RAINMAKING Loft Berlin и авио карте.

Члан победничког тима је и Никола Вулић студент четврте године Модула за аутоматско управљање, роботику и флуидну технку на нашем Факултету.

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram