Штампа

пријава испита за испитни рок септембар 2, 2020.

Пријава испита за испитни рок Септембар 2 за основне, мастер и докторске академске студије обавиће се од 22.09.2020. до 25.09.2020. год. (Проверити исправност пријаве на свом налогу Е-студент или на сајту факултета и пријавити студентској служби најкасније 25.09.2020. год до 12:00 часова – након тога рекламације се неће уважавати!). Студенти који се финансирају из буџета испите пријављују електронски преко својих налога Е-студент. Самофинансирајући студенти испите пријављују у студентској служби од 10:00-12:00 часова.

Према ценовнику факултета накнадна пријава испита се плаћа!

Напомена: Приликом електронске пријаве испита, студент мора изабрати одговарајућег испитивача, иначе неће бити на списку.

                         Електронска пријава испита

  1. Преузети факултетску email адресу у канцеларији бр. 208.
  2. Послати скенирану фотографију на email адресу:
  3. Фотографија мора бити у JPG формату, у димензијама као за документ.
  4. 4.Преко сајта Факултета у сервису Е-студент креирати налог.                           (За креирање налога користити искључиво факултетску email адресу). Ако се не отвори страница факултета у претраживачу https/...избрисати слово s и поново ући на сајт Факултета.
  5. Преко креираног налога пријавити испите искључиво у времену предвиђеном за пријаву.

Рекламације у вези са пријавом испита примамо исључиво у времену предвиђеном за пријаву испита!

Штампа

Спискови студената који су пријавили испите за Септембар

Спискови студената који су пријавили испите за Септембарски испитни рок

pdfСписак

Штампа

Померање испита из Техничког цртања и Машинских елемената 1

Испити из Техничког цртања и Машинских елемената 1 се померају за 25. 8. 2020. од 14 часова на захтев предметног наставника

Штампа

Измена термина испита у испитном року ЈУЛ 2020

Поштованe колеге студенти, обзиром на немогућност продужетка рада Студентског дома до краја планираног јулског испитног рока, према допису ресорног Министарства, одлучено је да се јулски испитни рок заврши 15. јула.

Нови распоред испита је у прилогу.

icon Ispitni rok Jul 2020 - svi studijski programi

Штампа

Подсетник на мере безбедности

Поштовани,

као што Вам је познато, још увек је на снази упутство Института за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут" које садржи препоруке за превенцију болести COVID 19 на факултетима и студентским домовима.

Посебно Вас подсећам на тачку 8. упутства која гласи:

8. Запослени на факултету и студенти морају да носе маске, тако да маска прекрива уста, нос и браду, уз редовно спровођење мере личне хигијене, посебно прања руку сапуном и водом у трајању од најмање 20 секунди или дезинфекције руку средством на бази 70% алкохола. Не додиривати лице, посебно уста, нос и очи пре прања или дезинфекције руку, не делити храну. Сви запослени и студенти су у обавези да се придржавају препорука како за време трајања испита тако и током боравка у згради факултета.

Декан Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву
проф. др Миле Савковић

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram