Штампа

Други конкурсни рок за упис на факултет за 2017./2018. годину

upis

У другом конкурсном року (септембарски конкурс) школске 2017./2018. године, Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву, Универзитета у Крагујевцу у прву годину Основних академских студије уписује на студијски програм Машинско инжењерство 49студената и студијски програм Грађевинско инжењерство 29 студената који се финансирају из буџета Републике Србије и 5 самофинансирајућих студената на студијском програму Машинско инжењерство.

ЗА СВЕ СТУДЕНТЕ ВАН КРАЉЕВА ЈЕ ОБЕЗБЕЂЕН СМЕШТАЈ У СТУДЕНТСКОМ ДОМУ.

Штампа

Koначне ранг листе са пријемних испита у јунском пријемном року

Rezultati prijemnog ispita 2017

Коначне ранг листе кандидата који су полагали пријемни испит за упис на Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву.

Ранг листа за за студијски програм Машинско инжењерство

Ранг листа за студијски програм Грађевинско инжењерство

Штампа

Oбавештење за кандидате са потврдама о положеном пријемном испиту из МАТЕМАТИКЕ на другим факултетима

upis-2015

Заинтересовани кандидати који су полагали пријемни испит из МАТЕМАТИКЕ на другим факултетима могу да предају захтев за упис на Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву за преостала буџетска места.

Предаја захтева ће се обавити  10., 11. и 12. јула 2017. године од 10 до 14 часова.

Штампа

Успешно организована Недеља отворених врата

otvorena-vrata-53

Претходне недеље на Факултету за машинство и грађевинарство организована је Недеља отворених врата. После појединачних посета средњошколаца 15. и 16. маја, угостили смо 17. неколико организованих група из Чачка, Александровца, Трстеника, као и ученике наше краљевачке грађевинске школе. У четвртак 18. маја, гости су нам били ученици из Рашке и Машинске техничке школе из Краљева, а у петак су се са Факултетом упознали и средњошколци из Гуче.

Штампа

Гостовање у емисији Економетар РТВ Краљево

ekonometar

У емисији Економетар РТВКВ гости су били доцент др Александра Петровић и студенткиња Бранка Видојевић са Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву. Разговор о условима и погодностима студирања у Краљеву можете погледати у видео клипи испод.

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram