Штампа

Oбавештење о организацији наставе и рада Факултета током ванредног стања

fmgkv-logo-okvir

Oбавештење о организацији наставе и рада Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву током ванредног стања

 1. Од понедељка, 16. 3. 2020. године, сви облици наставе, консултација и предиспитних обавеза реализоваће се електронских путем као и другим облицима који не подразумевају окупљање студената и директан међусобни контакт.
 2. Наставници и сарадници су дужни да у току радне недеље од 16. до 20. марта 2020. године обаве одговарајуће припреме и организују рада са студентима на даљину.
 3. Наставници и сарадници су дужни да студентима, преко портала факултета, обезбеде материјале са предавања и вежби сагласно терминима редовног распореда предавања и вежби за конкретан предмет, као и да буду доступни студентима преко средстава за комуникацију на даљину (e-mail, Viber, Skype, телефон и сл.).
 4. Специфични облици наставе које се на овај начин не могу реализовати (лабораторијске вежбе, рад у рачунарским учионицама) неће се обављати до стварања услова безбедно извођење ових активности.
 5. Реализација колоквијума и испита у мартовском испитном року школске 2019/20. године за све нивое студија, одлаже се до стварања услова за њихово безбедно извођење.
 6. Реализацију истраживачког рада наставника и сарадника обавити коришћењем електронске комуникације
 7. Седнице Колегијума, Катедри, Наставно-научног већа, као и Савета Факултета, одржаваће се у електронском облику. Материјали за седнице биће достављени у електронском облику.
 8. Прецизна упутства о начину реализације наставе и других облика рада са студентима биће доступни на порталу за даљинско учење http://mfkv.rs/moodle
  од среде 18. 3. 2020. године.
 9. За сва питања у вези наставе преко портала обратити се на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или директно предметном наставнику и сараднику.

Декан Факултета за машинство и грађевинарствоу Краљеву

проф. др Миле Савковић

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram