Штампа

У ГОСТИМА КОД: INMOLD ПОЖЕГА

IMG 8543

Студенти и професори нашег факултета били су јуче гости пожешког Inmold-a. Након срдачног дочека од стране домаћина и мотивационог говора који је одржао Владимир Милетић, наши студенти су обишли производне погоне и ближе се упознали са производним процесима који су блиски њиховој будућој струци.

При томе су им свесрдно помагали стипендисти Inmold-a који су их упутили што теоретски што практично у процесе производње која им је интересантна. Наставници и сарадници су за то време имали прилику да компанију обиђу уз пратњу својих бивших студената, а садашњих колега инжењера. Након обиласка фирме уследило је обилазак Трга Пожеге уз водича професора Миленка Стефановића, а након тога и обилазак Богородичине цркве у Прилипцу.

Дружење се завршило пригодним ручком током којег нам се обратио и власник Inmold-a, господин Горан Јанковић. Током свог инспиративног излагања, господин Јанковић није крио задовољство што основу инжењерског кадра Inmold-a чине свршени студенти нашег факултета. Нама је преостало да се захвалимо нашим домаћинима и да изразимо уверење да ће и будуће генерације наших студената наставити да својим знањем и залагањем оправдавају овакву ласкаву репутацију.

ГАЛЕРИЈА

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram