Штампа

ОДРЖАН ПРВИ САЈАМ ВИСОКОГ ОБРАЗОВАЊА И ЗАПОШЉАВАЊА - КРАЉЕВО 2018

FUL 1450

Данас, 16. октобра 2018. године, у Дому Војске Србије у Краљеву, одржан је први „Сајам високог образовања и запошљавања". Сајам је одржан у организацији Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву, Националне служба за запошљавање - Филијала Краљево, Града Краљева, Канцеларије за младе - Краљево и Школске управе Рашког округа.

На сајму је учествовало скоро 30 високошколских установа из Србије док је специјални гост сајма била немачка компанија "Leoni". Сајам је био намењен ученицима завршних разреда средњих школа, незапосленима и грађанима Краљева и представљао је праву прилику да на једном месту, непосредно од представника многих факултета у директном контакту и разговору, сазнају више о свом будућем позиву, потребама компаније „Leoni", запошљавању и условима рада.

Посетом од скоро 1500 ученика и великог броја осталих грађана Краљева, Сајам високог образовања и запошљавања је потврдио да је главни концепт за успех – перманентно учење и развој компетенција потенцијалних запослених.

Галерија

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram