Штампа

Позив малим и средњим предузећима за учешће у пројекту РАС „ПОДИЗАЊЕ КОНКУРЕНТНОСТИ ЛАНЦА ВРЕДНОСТИ У ПРОИЗВОДЊИ ПЛАСТИЧНИХ ПРОИЗВОДА“

konkurs-ras

Регионална привредна комора Краљево у конзорцијуму са Факултететом за машинство и грађевинарство у Краљеву, реализује пројекат "ПОДИЗАЊЕ КОНКУРЕНТНОСТИ ЛАНЦА ВРЕДНОСТИ У ПРОИЗВОДЊИ ПЛАСТИЧНИХ ПРОИЗВОДА".

Циљ Пројекта је: Повећање конкуретности ланца вредности у индустрији прераде пластике кроз увођење напредних технологија 3Д инжењеринга. Специфични циљеви Пројекта су унапређење израде алата за обраду пластичних маса и производњу производа од пластике,  израда прототипова нових производа путем 3Д адитивне технологије, као и да унапређење  квалитета радне снаге и студената кроз унапређивање знања и вештина из области примене 3Д технологија, иновација, извозног маркетинга, менаџмента квалитета и потребних стандарда за извоз. 

Пројекат је финансиран од стране Развојне агенције Србије,  реализацијом пројектних активности подићи ће се свест о значају и ефектима примене напредних технологија 3Д инжењеринга.

Пројектом ће бити обухваћено 15 производних фирми и њима ће бити пружене бесплатне услуге кроз следеће активности:

  1. Препоруке за унапређивање пословања
  2. 3Д модели и  прототипови производа
  3. Портал са подстраницама учесника
  4. Унапређена знања запослених о примени 3Д технологија у следећим областима
  • 3Д дизајн и предности 3Д технологија
  • Иновације у функцији унапређења пословања
  • Подшршка и алати за унапређење извоза
  • Извозни маркетинг
  1. Препоруке у области интелектуалне својине
  2. Промовисана примена и примери добре праксе 3Д технологија

Уколико сте заинтересовани за учешће у Пројекту молимо Вас да нам попуњен приложени  пријавни формулар до 10. децембра 2016. године, доставите на е-маил адресу:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

docПријавни формулар

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram