Recenzije

Recenzije publikacija u kojima su učestvovali naši predavači i saradnici...

Документи

Уреди по : Имену | Датуму | Популарности [ растуће ]

Recenzija Transportni uređaji - neprekidni transport Recenzija Transportni uređaji - neprekidni transport

hot!
Додато: 31.03.2010
Date modified: 31.03.2010
Величина датотеке: 125.03 kB
Преузето: 3160

Recenzija Praktikuma Alati za obradu deformisanjem i pomoćni pribori Recenzija Praktikuma Alati za obradu deformisanjem i pomoćni pribori

hot!
Додато: 20.10.2009
Date modified: 24.02.2010
Величина датотеке: 639.99 kB
Преузето: 2205

Upravljanje kvalitetom III - Tablice Upravljanje kvalitetom III - Tablice

hot!
Додато: 17.09.2008
Date modified: 19.01.2009
Величина датотеке: 273.15 kB
Преузето: 2913

Upravljanje kvalitetom II - Priručnik za laboratorijske vežbe Upravljanje kvalitetom II - Priručnik za laboratorijske vežbe

hot!
Додато: 17.09.2008
Date modified: 19.01.2009
Величина датотеке: 283.45 kB
Преузето: 2440

Upravljanje kvalitetom I - Praktikum Upravljanje kvalitetom I - Praktikum

hot!
Додато: 17.09.2008
Date modified: 19.01.2009
Величина датотеке: 280.66 kB
Преузето: 2597

Recenzija monografije "PID regulatori" - 2 Recenzija monografije "PID regulatori" - 2

hot!
Додато: 20.12.2007
Date modified: 19.01.2009
Величина датотеке: 74.58 kB
Преузето: 2650

Recenzija dr Dragana Radojevića na monografiju "PID regulatori" autora dr Vojislava Ž. Filipovića i dr Novaka N. Nedića

Recenzija monografije "PID regulatori" - 1 Recenzija monografije "PID regulatori" - 1

hot!
Додато: 20.12.2007
Date modified: 19.01.2009
Величина датотеке: 60.87 kB
Преузето: 2680

Recenzija prof. dr Zorana Bučevca na monografiju "PID regulatori" autora dr Vojislava Ž. Filipovića i dr Novaka N. Nedića

Od jednog do jednog – Uvod u kontinuum znanja Od jednog do jednog – Uvod u kontinuum znanja

hot!
Додато: 19.12.2007
Date modified: 19.01.2009
Величина датотеке: Empty
Преузето: 192

Recenzije monografije "Od jednog do jednog – Uvod u kontinuum znanja" prof. dr Sava Trifunovića koje su napisali Dragutin Đukić, dr Novak Nedić dr Predrag Popović, Dr. Erno Kovacs PhD

Osnovi integralnog transporta Osnovi integralnog transporta

hot!
Додато: 12.12.2007
Date modified: 19.01.2009
Величина датотеке: 67.81 kB
Преузето: 3611

Recenzije dr Ranka Rakoavnića i dr Milomira Gašića knjige "Osnovi integralnog transporta" dr Tomislava Simovića

Youtube                  Linkedin                  Twitter                  Facebook                  Instagram