logo-fmgkv

У Београду су у периоду од 11.-15. маја одржане две активности из пројекта АДРИА-ХУБ уз суорганизацију Тима пројекта са девет чланова са Факултета за машинство и грађевинарсво у Краљеву.

 

Прва активност је Презентација Пројекта на Сајму технике у трајању од пет дана. Штанд Пројекта је био веома посећен. Штанд су посетили државни секретар др Александар Белић и помоћник министра проф. Бранко Бугарски из Министарства за просвету, науку и технологије Републике Србије. Обављен је низ пословних разговора. У среду 13. маја је у Коференциској сали нашег Министарсва извршена презентација резултата пакета WП6 Пројекта и извшене су промоције две књиге. Наш Тим је имао презентацију на две теме. Било је присутно око 40 особа из Италије,Хрватске, Црне Горе, БиХ - Републике Српске и Србије.

Друга активност је одржавање састанка Управног одбора Техничког Савета Пројекта у хотелу Москва на коме су сумирани досадашњи резултати и прецизиране обавезе до краја завршетка Пројекта (до 1.априла 2016., за Србију до 31.децембра 2015.).

Гости су уживали у лепотама Центра Београда и лепом времену.

Галерија

 

 

 

 

 

 

 

 

AdriaticIPA

 

Euflag