logo-fmgkv

Како се могу укључити и учествовати у пројекту ?

Студенти који су завршили неки од нивоа студија (основне, мастер, докторске) једног од два студијска програма (Машинство, Грађевинарство) треба да приступе web страници Adria HUB базе података   у склопу које ће унети своје личне податке и дати Изјаву о сагласности за прикупљање и обраду личних података. Након регистрације подаци о свршеним студентима (успех при студирању, биографија, итд.) постају део базе података. Податке који се тичу студирња потврђује Факултет. Регистровани привредни субјекти (регистрована предузећа) могу претраживати унете податке и неком од студената понудити посао. На студентима је да ажурирају своје податке на крају својих студија и касније како би исти били потпуни и актуални.

 

Заборавио сам своје податке за пријаву

Користите линк за поновно добијање података за пријаву.  При томе морате знати и-мејл адресу коју сте користили приликом регистрације јер ће вам на њу бити послати нови пријавни подаци.

Уколико сте заборавили и-мејл адресу пријавите проблем.

 

Не могу се регистровати са својим личним подацима

Пошаљите упит преко он-лине формулара и наведите своје личне податке како би се  упоредили сa постојећим подацима у Adria HUB бази јер је највероватније дошло до уноса истих података.

 

Обрисао бих свој профил са Adria HUB портала

Пошаљите захтев преко формулара.

 

Додатне информације могу се пронаћи на интернет страници

Adria HUB портала - Служба за кориснике

Служба за кориснике:

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

 

 

AdriaticIPA

 

Euflag